aangekomen!!!!
Blijf op de hoogte en volg Lotte
14 Februari 2007 | Nederland, Heiloo
Hey allemaal,
Het heeft 24 uur langer geduurd dan gehoopt, maaar ik ben nu eindelijk in Bangkok aangekomen.
Het begon allemaal zo goed. Het vliegtuig naar Londen ging op tijd weg en kwam ook op tijd in Londen aan, maar de piloot vond het leuk om het vliegtuig tegen de gate aan te rijden/vliegen... (Was niet gevaarlijk hoor) Hierdoor mochten we het vliegtuig niet uit.
Ondertussen zat ik een onrustig naar de klok te kijken, want ik wist dat mijn vlucht naar Bahrein (voor degenen die het niet wisten, ik moest twee keer overstappen in Londen en Bahrein) anderhalf uur later zou vertrekken.
Uiteindelijk mocht ik pas een half uur voordat het vliegtuig naar Bahrein zou vertrekken het vliegtuig uit. Ik nog snel door de controles. Nou snel.... schoenen uit, schoenen aan, tascontrole (was vergeten water uit mijn tas te halen) en een bodyscan. EN nee, niet zo'n genante...
De moeite was voor niets. Ik had mijn vliegtuig gemist en stond dus met lege handen in Londen. Gelukkig werd ik snel door Britsch Airways geholpen en kon ik precies een dag later vertrekken. Bovendien kreeg in een voucher voor een luxe hotel met een palmboom voor de deur, dus ik was voor mijn gevoel toch een beetje in een tropisch land....
De dag erna toch maar vroeg opgestaan en na wat strubbelingen bij het inchecken kon ik eindelijk mee.
De andere twee vluchten gingen prima en nu ben ik er eindelijk. Eigenlijk vind ik Bangkok veel Westerse dan ik had verwacht. Het is er warm, lekker warm, druk en modern.. Maar ik moet wel toegeven dat ik nog niet veel heb gezien. Vliegveld, taxi, hostel, buurt van hostel...
Oja en als ik een baby wil, dan ben ik volgens de taxichauffeur in het goede land. Want volgens de iets te zelfverzekerde man zijn de Thaise mannnen erg sterk.... Het is maar dat ik het weet!!!! :)
14 Februari 2007 - 08:44
Maaike:
Hi Lotte,
Lekker dat je er dan eindelijk bent. Goeie tip van die taxi chaffeur je weet nooit. Veel plezier in bankok.
Kus Maaike -
14 Februari 2007 - 09:20
Chrissie!:
hey lot!
zó gelukkig ben je er, ja wacht nog maar even met de baby's hé lot ;) hahah
knuff x chriss -
14 Februari 2007 - 13:04
Suus:
dat is een makkelijke valentijnsdate scoren! have fun girl, kus -
14 Februari 2007 - 13:34
Maaike Van Dam:
Hey meis, was wel even schrikken hoor dat mailtje dat er een ongelukje was gebeurd met je vliegtuig. Je weet wel hoe je me op de kast kunt krijgen he ;) Fijn om te horen dat je er nu eindelijk bent :) Fijne valententijnsdag gewenst met de thaise mannen! Ik ga je vanavond mailen met een update over het wel en wee van Willem ;)
Liefs Maaike (ik heb mijn achternaam er maar bij gezet om verwarring te voorkomen ;)) -
14 Februari 2007 - 13:39
Maaike Van Dam:
Oh en verander je locatie even in Bangkok, Thailand, nu lijkt het net alsof je nog in Heiloo zit :D -
14 Februari 2007 - 16:36
Loek:
Mooizo :) ik ben benieuwd naar wat er komen gaat... -
14 Februari 2007 - 17:57
Olga:
he lot!! nu al een spannend verhaal! yeah!
kijk je wel uit, straks ben jij de eerste met een baby!
x ol! -
14 Februari 2007 - 18:54
Triez:
Nou leuk nieuwtje van een Thai zo op je eerste dag! :) goed om te horen dat het zonder veel strubbelingen nog is gelukt om in bangkok te komen!! geniet ervan chick! -
14 Februari 2007 - 20:52
Jacintha:
Hee Lot,
Eindelijk! Je bent er :) Hoop dat je een super tijd gaat hebben. We houden elkaar op de hoogte, van alles..!
Dikke kus -
14 Februari 2007 - 20:54
Miriam:
He Lotte het is maar goed dat je direct na het melden van jou ongeluk zei dat je niets gebeurde. Na ja als je nu een baby krijgt wordt het toch pas geboren als je weer terug in Nederland bent :) Ik zie het wel he.
Heel veel plezier ben al benieuwd naar het volgende verhaaltje! -
14 Februari 2007 - 20:54
Michael:
Haha, captain crash zet het vliegtuig iets te knus tegen de gate aan ;) -
14 Februari 2007 - 22:54
Rudy:
Lot, dat zal wel, maar daar komen echt minikindjes van hoor - heb je die Thai weleens gezien? En allicht dat ze sterk moeten zijn, om met jou te praten (lees: versieren) moeten ze al continu op hun tenen staan :)
Hee maar..'k mis je nu al hoor, tijdens 'Cause we are....you're friends...'!!! Wel echt onwijs tof voor je! Volgende keer dus niet meer de piloot afleiden (die moet VOOR zich kijken..tsssk)..
Lees je! xxx -
15 Februari 2007 - 16:42
Lieke:
Lotte! Wat een spannende verhalen, nu al! En je bent net weg... maar volgens mij is er hier op je kamertje geen ruimte voor een baby,haha misschien toch niet zo'n goed idee!? Heeeel veel plezier! baiixxx -
16 Februari 2007 - 21:33
Irina:
Haai Lotte,
Vandaag in de boekenwinkel dwaalden m'n ogen toch weer af naar Thailand, Vietnam etc. Jij zit daar nu!!! Ongelooflijk, af en toe denk ook ik aan je hoor! Geniet van de warmte, hier komt het nog lang niet boven de 10 graden uit. -
17 Februari 2007 - 12:43
Laura:
Hey Lottie!!
Goed begin! wil je voor mij zo'n baby meenemen?
Heel veel plz!
Kus laura