Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Lotte Kaatee - WaarBenJij.nu Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Lotte Kaatee - WaarBenJij.nu

Bangkok

Blijf op de hoogte en volg Lotte

18 Februari 2007 | Thailand, Bangkok

Hey allemaal,

Ik ben nu een paar dagen in deze rare wereldstad. Het is echt een metropool waar West het Oosten ontmoet. (AL denk ik wel dat het Oosten steeds meer op de achtergrond raakt)... Dus cultuurshock.. nee.

De afgelopen dagen heb ik vooral de stad bekeken....

Ik zal wat hoogtepunten opnoemen:

Allereerst heb ik een Taiwanees meisje ontmoet die mij de ins en outs van het Boedisme heeft verteld. Ik heb dus al heel wat tempels en Boedda's gezien.

Met hetzelfde meisje(Ling) heb ik ook mijn eerste stappen in het nachtleven van Bangkok gezet. Was zo grappig, zij droeg een jurkje:klein, heel klein... Mijn okje is vergelijking met het jurkje een ROK.

Omdat ons hostel in een buurt staat waar je als westerling je lekker kunt vergrijpen aan een pittig Thais hoertje, kreeg Ling nogal wat reacties. Ik voelde me echt haar bodyguard, ben niet voor niets twee koppen groter (Je hebt daar overigens als westerse vrouw geen last van vervelende mannen.. Dus pap, mam, rustig maar)

Het stappen in die club was overigens niet echt boeiend, want ook daar waren voornamelijk hoertjes en oude mannetjes..

Gisteren ben ik naar een ander gedeelte van de stad gegaan, vlakbij Chinatown. Daar ga ik straks heen om het jaar van het varken goed in te luiden.

Oja tip. Als je met een backpack op je rug en slippers aan je voeten in plas met water stap, ga daarna niet over gladde tegels lopen of je moet een blauwe knie stylish verantwoord vinden.. :).

Nog een ding, sorry alleen voor insiders.... Het befaamde Rode bakje (zie bakje voor pannenkoekmix met meerdere mogelijkheden!!!!) is veranderd in een paars bakje. Dat jullie het even weten!!!

VOor de rest fijne zondag en een hele dikke kus

Lotte

• 18 Februari 2007 - 11:34

Triez:

hey lot! goed om weer even iets van je te horen!! heb je al pictures??? ben zo benieuwd!! kusss!!!

• 18 Februari 2007 - 13:53

Maaike Van Dam:

Hey meis,

Goed om weer wat van je te horen! Volgens mij heb je het wel naar je zin daar :D Hoe lang blijf je eigenlijk nog in Bangkok? En inderdaad, waar blijven de foto´s ;)

X

• 18 Februari 2007 - 17:58

Miriam :

He Lotte

Vrees de eerste pubquiz zonder jou komt eraan, geen prettig idee. We zullen morgen aan je denken. Ja Fotos!!!

Groet Miriam

• 18 Februari 2007 - 18:18

Cherry:

Hey Lot,

Klinkt goed! Ben benieuwd naar je verhalen en pictures...

Liefs

• 18 Februari 2007 - 22:01

Hannie En Nina:

Hoi Lotte,

mooi dat je al leuke mensen hebt ontmoet en dat de cultuurschok wel meevalt. Veel plezier en we zullen je verhalen volgen.

Liefs, Hannie, Arie en Nina

• 19 Februari 2007 - 08:31

Chriss:

Hai Lot!
    Lache man met dat meisie, en dat je geen last hebt van die mannetjes! wel beterr ja je bent ook een reus daar natuurlijk!haha
    kusss chris!

• 19 Februari 2007 - 09:01

Irina :

Zelfs daar stort je je in het nachtleven! Goed dat je je scherpe blik houdt. (bodyguard)
    Zo horen heb je het erg naar je zin.
    Doe maar rustig aan met die foto's hoor. Je moet meer buiten zijn dan in het internetcafe!

*kus*
    Irina

• 19 Februari 2007 - 09:30

Suus:

Misschien moet je maar een paar urkjes aanschaffen... :) Ik mail je met update van het weekend ;)
    Kus

• 19 Februari 2007 - 11:26

Loek:

Hehe, okjes en urkjes, je schrijft precies zoals je praat...

• 20 Februari 2007 - 09:12

Leanne:

hey lot!! woow klinkt super allemaal man :D pff alleen dat
    "stylisch verantwoord" kan echt niet hoor ;) daar in thailand ben je vast sowieso al een opvallende verschijning, blond, lang! heb je je linnen broeken al gevonden? dan is het feest compleet :D kus leanne

• 20 Februari 2007 - 15:04

Jaap En Afra:

hoi lotte
    we genieten van wat je schrijf het is leuk om je zo tevolgen nou veel plezier tot lees

• 21 Februari 2007 - 21:11

InGe:

Ik vind jouw okje anders wel christelijk verantwoord! En blauw heeft je ook altijd goed gestaan, dus maak je over je looks maar geen zorgen... Ik denk dat je bergschoenen de combi helemaal afmaken! Goed, nu wil ik foto's zien!!!!! XinGe

• 21 Februari 2007 - 21:15

Olga:

he lot!!! klinkt leuk!!!
    haha het rode bakje! altijd handig!
    mail je morgen!! kus ol!

• 22 Februari 2007 - 06:24

Marijkie:

Hey lot!

Leuk om je verhalen te lezen, omdat ik natuurlijk zelf ook ga, dus stuur me maar mailtjes met wat ik wel en niet moet zien!
    Goed om te horen dat alles lekker met je gaat. Zal eerst echt wel wennen zijn dat reizen, maar daarna... ga je alleen maar genieten en leuke mensen ontmoeten, zoals dat meisje. Veel plezier de aankomende dagen weer. Liefs Marijk

• 22 Februari 2007 - 12:48

Rudy:

Wat? Nog korter dan een okje? Okee...stay there, ik boek NU een vlucht ;-)
    Wel goed om te lezen dat je daar geen last hebt van (vieze ouwe) mannetjes.
    En wat die hoertjes betreft, damn..ik heb eergister bij de Thai hier in Utrecht gegeten - ik weet precies wat je met pittig bedoeld. Jezus hee...m'n mond staat nog in de fik! Hoe hou je 't daar uit met dat eten???

It's well good!! Kus Rudy

• 25 Februari 2007 - 18:59

John D.:

hahahaha ..... het is toch best wel geinig om rond te stappen in Path Pong. Dat er tegenwoordig uberhaupt nog rokjes worden gedragen. Ben benieuwd wanneer je het echte Thaise nachtleven induikt met Ling, zoals de music-hall Tawandang en bluesclub The Saxophone (bij het Victory Monument, met de Sky Train voor de deur) geniet ze!